Estivant eenouder- en singlevakanties 2020

Estivant is al meer dan 15 jaar dé specialist en tevens marktleider in eenouder- en singlevakanties. Verrassende en ontspannende vakanties waar singles met én zonder kinderen veel plezier aan beleven. Estivant gelooft dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Uiteraard hebben ze ook voor je vakantie in 2020 vele mogelijkheden.

Bekijk alle singlereizen voor 2020 op: De website van Estivant
 

Droomvakanties Toscane

Waarom kiezen voor een singlesreis van Estivant voor 2020?

Op vakantie met leeftijdsgenoten – De vakanties zijn altijd opgedeeld in leeftijd van 25-39, 30-49, 35-55 en 49-69.

M/V verhouding in balans – De vakanties hadden in 2018 een gemiddelde verhouding van 49% man en 51% vrouw. Gezellig in balans dus.

Gezellige, overzichtelijke groepen – Met maximaal 20 singles voldoende mensen voor een leuke klik, maar geen grote anonieme groepen waar je jezelf blijft voorstellen.

Het grootste aanbod single reizen van Nederland – Jouw ideale single vakantie voor 2020 vind je zeker wanneer je op vakantie gaat met Estivant, de nummer 1 single specialist!

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek – Wat er ook gebeurt, je bent altijd flexibel en kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek.
 

Vakantie veilingen

Estivant Zomervakantie 2020

De zomer is dé tijd om er op uit te trekken. Volop genieten van elkaar, van nieuwe bestemmingen, van activiteiten en ontspanning, op die lange zomerse dagen. Even er helemaal tussenuit, in je vakantieritme. Wij hebben de lekkerste vakantiebestemmingen in de zomervakantie 2020 voor je op een rijtje gezet. En of je vakantieritme nu lekker lazy is of avontuurlijk en actief, jij en je kind(eren) gaan een heerlijke tijd tegemoet bij Estivant!

Bekijk de mogelijkheden op: Estivant Zomervakantie 2020