Attractieparken 2018

Attractieparken 2018 – Geniet van een heerlijk dagje weg in 2018 met het gezin in 1 van de vele attractieparken, speeltuinen en meer. Wil je voordelig kaarten kopen, of kaarten met korting. Dat kan. Online je kaarten boeken levert vaak voordeel op, neem maar eens een kijkje bij onderstaande attractieparken en speeltuinen.

kaarten online bestellen dolfinarium 2018

Dolfinarium Harderwijk 2018

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa met onder andere dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, roggen en haaien. Het Dolfinarium in Harderwijk biedt bezoekers een dag vol plezier met maar liefst 9 unieke shows en voorstellingen en vele speeltuinen.

Bekijk de prijzen voor de e-tickets op: Dolfinarium

dagdeals pretparken 2018

Koningin Juliana Toren 2018

Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raakt u niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show ‘Jul en het magische laboratorium’. Koop online een ticket en ontvang € 2,50 korting op de reguliere toegangskaarten.

Bestel je kaarten op: Julianatoren.nl

Douwenerzand

Drouwenerzand 2018

Drouwenerzand.nl is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het attractiepark Drouwenerzand heeft naast attracties ook een unieke all-in formule; snacks, frites, dagsoep, vers fruit, koffie, thee en ranja is onbeperkt verkrijgbaar. Dit maakt dat de vakanties niet alleen heel plezierig zijn, maar ook heel voordelig!

Het vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving te midden van uiteenlopend natuurschoon. Denk hierbij aan hunebedden aangrenzend aan het park en rondom het park. Hunebedhoofdstad Borger is op 2 km afstand. Bos, heide en zwemplassen zijn binnen handbereik met fiets- en wandelroutes.

Bekijk de mogelijkheden op: Drouwenerzand 2018

Linnaeushof 2018

Linnaeushof mag zich met recht Europa’s grootste speeltuin noemen. Ruim 350 speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen. Met dit concept en centrale ligging in Bennebroek (vlak bij Haarlem) is Linnaeushof al ruim 50 jaar een populaire bestemming voor een dagje uit met kinderen van ca. 2 t/m 12 jaar. Linnaeushof is een seizoensgebonden bedrijf dat geopend is van eind maart t/m eind oktober. Jaarlijks verwelkomt het park zo’n 250.000 tot 300.000 bezoekers.

Bestel je tickets met korting op: Website Linnaeushof

met korting naar Deltapark Neeltje Jans in 2018

Safaripark Beekse Bergen 2018

Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij. Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met uw eigen auto. Strijkt er een vleugel langs uw wang? Verroer u niet, maar geniet van de roofvogelshow. Laat u verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap u aan de nijlpaarden en krokodillen. U beleeft het allemaal met één entreebewijs.

Bestel je tickets met korting op: Safaripark Beekse Bergen 2018