Adventure Week Inari – Finland

Boek de Adventure Week Inari door Finland in 2020. Je verblijft de hele week in het sfeervolle Tradition Hotel Kultahovi. Een kleinschalig hotel, gerund door broer en zus en onze favoriet in het Noorden van Finland. De rust, de ruimte, de sfeer, de goede verzorging maar vooral ook vanwege het goede eten is dit programma en dit hotel de juiste keus. Diverse excursies inbegrepen, o.a. op zoek naar het Noorderlicht, sneeuwscootersafari en natuurlijk een bezoek aan een huskyfarm. Hier maken we ook een sledetocht met de husky’s. Voor de meeste het hoogtepunt van de reis.

Lees alles over deze reis op: TUI – Adventure Week Inari
 

SNP Natuurreizen en rndreizen in 2020

Aanbieder Adventure Week Inari – Finland

De Adventure Week Inari – Finland 2020 komt uit het aanbod voordelige rondeizen van TUI. Als je kiest voor een rondreis van TUI in 2020 dan leer in een relatief korte tijd een land of streek goed kennen. Van een groepsreis door Zuid-Afrika, een individuele rondreis naar het ‘wilde’ westen van Amerika tot een fly drive over de Portugese eilanden.

Dankzij de goedkope rondreizen van TUI, reis je veilig en voordelig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Het mooie is dat veel vakanties in 2020 met de laagste prijs garantie worden aangeboden.

Bekijk alle reizen op: TUI rondreizen in 2020

 

FOX, verre reizen van ANWB in 2020

Meer rondreizen in 2020 boek je bij:

333Travel – is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis in 2020, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt deze reisorganisatie reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten. 333T ravel biedt reizen aan naar 18 verre bestemmingen. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke ‘bed-and-breakfasts’ bij locals tot vijfsterrenhotels.

Baobab rondreizen – Houd meer over aan je reis met Baobab.nl! Reizen organiseren is de passie van deze organisatie. Baobab stelt, als een van de eersten, verre reizen samen. De medewerkers steken voortdurend hun licht op over de nieuwste ontwikkelingen in ‘hun’ landen en dat vind je terug in onze reizen. Zo kom je op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maak je met Baobab altijd een ongewone en originele reis in 2020.

FOX, Verre Reizen van ANWB – In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen in 2020, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is uw droomreis zeker bij Fox te vinden. Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen in 2020 de gelegenheid om de reis te verlengen.